De Club

Na jaren samen op de baan geweest te zijn, hebben we met  een paar mensen besloten dat het tijd werd een heuse motorclub te stichten. Het duurde dan ook niet lang voor “F*ckin Illness” een feit was. Daar voor iedereen van ons het motorrijden een “verdomde ziekte”  is, was er over de naam geen enkele discussie.  Onze lijfspreuk ‘In Vino Veritas’ betekent vrij vertaalt, ‘in drank schuilt de waarheid’.  Omdat iedereen, en dit zonder enige uitzondering, wel een “potje” kan verteren, kunnen we stellen dat…. Ik denk dus dat deze spreuk geen verder betoog hoeft. Drank en waarheid gaan samen. De geboortedag van onze club werd gesteld op 01 april 2013. Deze datum zal dan ook, jaarlijks, uitbundig gevierd worden.

Iedereen moet vrij zijn is ons devies en onze nieuwe club heeft dan ook geen regels. De enige vereisten zijn, dat je altijd in bent voor een ”grap of een grol” en dat je “motorrijder” bent, natuurlijk.  De groep bestaat voorlopig uit een 60-tal leden, die in de voorbije jaren bewezen hebben echt over dezelfde instelling te beschikken. Deze groep proberen we dan ook te beschermen en aspirant-leden zullen dus een tijdje met ons moeten optrekken alvorens opgenomen te worden in onze club.

Vanaf half juli 2016 is ons clubembleem aangepast. Het werd tijd voor iets nieuw en het is het embleem geworden dat op de hoofding van onze site staat. Een van de redenen om de patch aan te passen was dat het technisch moeilijk werd om de tekening nog verder uit te vergroten.  Ook was er de vraag omtrend het copyright. Dit is met de nieuwe tekening allemaal opgelost. Het aparte embleem voor de vrouwen hebben we om financiele redenen laten vallen. (dit zou in de toekomst weer kunnen aangepast worden)


We rijden elke zondag (tenzij het weer er anders over beslist) en vertrekken
om 13.00u. De plaats van vertrek zal in de loop van de week voorafgaand op
de zondag via een SMS of Whatsapp gemeld worden. Verdere uitleg vind je op de pagina "Lokaal".
Als we een dagtrip maken vertrekken we om 09.00u. (in de zomer)
Alles over deze ritten wordt via onze Whatsapp-groep doorgegeven.

Mensen die graag eens meerijden kunnen mij altijd contacteren via mail op president.mbfi69@gmail.com of telefonisch op 0494773678.

Iedereen is welkom                                                                   

Bert
President

Contact

President Tel +32 494 77.36.78 president.mbfi69@gmail.com